(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Oletko kiinteistönhuollon osaaja? Oletko kerryttänyt työkokemusta vaihtelevista kiinteistöpalvelualan työtehtävistä, kuten sisällä ja ulkona tapahtuvista korjaus-, kunnossapito- ja huoltotöistä? Onko sinulla vielä avoimena suunnitelmat, mutta tiedät että mukava ja sopivan haastava, joko osa-aikainen tai kokoaikainen työ tulee olemaan osana arkeasi? 

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. Etsimme nyt tähän ammattilaisten joukkoon 

KIINTEISTÖNHOITAJIA

vaihteleviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävät vaihtelevat korjaus- ja huoltotöistä erilaisiin pihatöihin, kuten lumitöihin ja nurmikon leikkaamiseen. Tehtäviin kuuluu myös ajoittainen päivystys. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla B-ajokortti. Työtehtävät voivat olla mm. ulkoaluehuoltomies, kiinteistönhoitaja tai tekninen kiinteistönhoitaja. 

Teknisen kiinteistönhoitajan työhön kuuluu esimerkiksi kiinteistön kulunvalvonta, paloilmoitinten ja sprinklerien ylläpito, kiinteistöautomaatioon liittyvät tehtävät sekä IV-huollot. Työ ei pääsääntöisesti pidä sisällään ulkotehtäviä, mutta tuurausluontoisesti tämä on esimerkiksi lomien aikana mahdollista. Koneenajotaito katsotaan siis tehtävässä eduksi. 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy koneenajotaitoa sekä myös teknisempää osaamista kiinteistöjen huollosta.  Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. Valitulta henkilöltä edellytetään asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Päivystysvalmius on vahva etu. Etsimme henkilöä, jolta löytyy kokemuksen lisäksi myös hyvää työmotivaatiota ja -asennetta. 

Hakijalta edellytämme:
- B-ajokorttia
- Aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Kiinteistöalan koulutuksen
- Työturvallisuuskortin

Hakijalle tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työpaikan
- Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät 
- TES:n mukaisen palkkauksen

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Wippii Work Oy,
Puh. 020 769 8922
asiakaspalvelu@wippiiwork.com