(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Lumo-talkkarit huolehtivat kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimetty talonmies varmistaa, että Lumo-kodissa asuminen on helppoa ja mukavaa. Haluaisitko sinä olla osa Lumo-talkkaritiimiämme? Haemme nyt 

KIINTEISTÖNHOITAJIA TALKKARIMALLIIN

pääkaupunkiseudulle eri kohteisiin: Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Kirkkonummelle. Tässä tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen kiinteistöjen sisä- ja ulkotöista, kuten vikojen korjauksista, lumitöistä ja pihojen siivouksesta. Lumo-talkkari työskentelee arkisin klo 7-15.30 ja halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus. 

Mitä odotamme? Tehtävässä onnistuaksesi tarvitse joko kokemusta vastaavista tehtävistä noin viiden vuoden ajalta tai vaihtoehtoisesti kiinteistönhoitajan tutkinnon sekä noin kolme vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet kiinteistönhoidon koneiden käsittelyn ja osaat vastata itsenäisesti asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteellinen. 

Mitä tarjoamme? Monipuolisen tehtävän, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Isona talona meillä on yli 400 tehtävänimikettä ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.