(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia viikonloppuvuoroihin Saloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme nyt reippaita KIINTEISTÖNHOITAJIA viikonloppu- ja arkipyhävuoroihin Saloon.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /--><!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteidemme kiinteistöjen ulkoalueiden siivous-ja kunnossapitotehtävistä. Työtä tehdään viikonloppuisin ja arkipyhisin pääsääntöisesti klo 06 – 12.00 välillä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työntunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 5-6 tuntia vuorossa. Tarkemmat työskentelyajat tarkentuvat lähempänä aloitusajankohtaa.


Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä me perehdytämme sinut tehtävään. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia, sekä ajantasaisia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista kiinteistönhoitajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Aleksin kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.9.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -