Kiinteistönhoitajia Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Oletko jo aiempaa kokemusta kerryttänyt kiinteistöalan ammattilainen? Haluatko olla mukana luomassa viihtyvyyttä ja toimivuutta pk-seudun ja Uudenmaan alueen kiinteistöihin?

Etsimme nyt osaavia KIINTEISTÖNHOITAJIA asiakkaillemme kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työaika on arkisin klo 7 - 16 välillä, mutta olet tarvittaessa valmis myös päivystykseen. Kohteina on mm. asunto-osakeyhtiöitä ja liikekiinteistöjä niin pk-seudulla kuin koko Uudenmaan alueellakin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta alalta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia. Joissakin asiakaskohteissa toivotaan teknisempää osaamista. Arvostamme kokemusta seuraavista tehtävistä: rakennusautomaatio, paloilmoitin- ja sprinkler-laitteet, kameravalvonta, kulunvalvonta. Sinulla on palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiantuntevan tiimin ja esimiehen tukemana. 

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Milla Vettenranta, milla.vettenranta@personalhuset.fi. Toimi pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja paikat täytetään mahdollisimman pian.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421454
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa