(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia ulkotöihin, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020
Etsimme kiinteistöhuollon tehtäviin tekijöitä pk-seudulle!

Nautitko monipuolisista kiinteistöhuollon tehtävistä ulkoilmassa? Oletko alalle juuri tullut innostunut tekijä vai jo kokemusta kartuttanut osaaja? Hyvä, koska haluamme kyllä kuulla juuri Sinusta!

Etsimme asiakkaallemme kiinteistöhuollon tehtäviin tekijöitä, joilta sujuu monipuoliset ulkotyöt. Tehtävään vaaditaan can do-asenne sekä B-ajokortti.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja toivomme siksi sinulta reipasta ja toimeliasta asennetta. Työtehtävät sisältävät mm., haravointia, pensaiden leikkausta, hiekkalaatikoiden tasoitusta, piha-alueiden harjaamista, pensaiden, nurmialueiden kastelua sekä kitkemis- ja istutustöitä.
Kohteisiin liikutaan huoltoautolla, joten tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Toivomme sinulta innostunutta asennetta sekä hyvää yleiskuntoa, koska työ on fyysistä ulkoilmatyötä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työt alkavat huhti-toukokuun vaihteessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen: ari.pajunen@hryhtiot.fi.

Tarjoamme Heti palkka-mallin, jossa palkkapäivä on joka perjantai. Kuulostaako hyvälle? Jes! Haluamme myös ehdottomasti tietää palkkatoiveesi, joten lisääthän sen myös hakemukseesi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.