Kiinteistönhoitajia ulkotöihin Nurmijärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Pidätkö aktiivisesta työstä, jossa saat nauttia raittiista ulkoilmasta töitä tehden? Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme reippaaseen tiimiimme

 

KIINTEISTÖNHOITAJIA

 

vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nurmijärven alueelle. Työ sisältää kiinteistöhuollon ulkotöitä. Ulkotöiden kausivaihtelujen takia työtehtäväsi tulevat vaihtelemaan vuodenajan mukaan, ja vuoden aikana pääsetkin esimerkiksi huolehtimaan nurmikosta, puhaltamaan lehtiä sekä kolaamaan lunta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Aloitus tehtävään voi meidän puolesta tapahtua nopeallakin aikataululla. 

 

Voisitko se olla sinä? Sinulta löytyy tarmoa ja reipasta otetta työhön. Olet luotettava ja reilu kaveri, joka on ystävällinen ja avulias niin asiakkaillemme kuin omille työkavereillekin. Meitä ei haittaa, vaikka sinulta löytyisi hieman teknistä näppäryyttäkin kiinteistöhoidon sisätöitä ajatellen. Tässä roolissa tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Alan kokemuksesta, koulutuksesta ja koneajotaidosta saat roimasti lisäpisteitä!

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä (koronan turvavälillä tietenkin). Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päälliköltä: Kari Frimodig (+358503858612).

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386880
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33744521.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Nurmijärvi