Kiinteistönhoitajia Savonlinnaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta kiinteistönhoitajaa Savonlinnaan! 

Työpäiväsi koostuu monipuolisesti eri liike- ja toimitilakiinteistöjen sekä asunto-osakeyhtiöiden kiinteistöhuoltotehtävistä. Kohteet sijaitsevat Savonlinnan talousalueella.

Hakijalta toivotaan joko kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa tai työn kautta hankittua vankkaa osaamista. Toivomme sinun omaavan myös hyvät tietotekniset taidot, ja esimerkiksi kokemusta sähköisen huoltokirjan käytöstä. Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen, tiimityötaitoinen ja hänellä on aktiivinen ote työhön. Työtehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsotaan LVI- ja sähköteknisten laitteiden tuntemus, kiinteistöautomaatio-osaaminen sekä kokemus erilaisten työkoneiden ajamisesta. Myös vesityökortti ja kokemus allaslaitteiden hoidosta luetaan ehdottomasti plussaksi! 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työsuhde solmitaan suoraan asiakkaan kirjoille.
Työssäjaksamisestasi huolehditaan kattavalla työterveyshuollolla, henkilöstöetuohjelman vaihtuvilla eduilla sekä liikunta- ja kulttuuriedulla. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta tekijältä toivotaan joustavuutta ja päivystysvalmiutta. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/palkkatoive. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh./sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot