(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia, PK-seutu, Kotikatu Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2019
Kotikatu Oy on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.

Haemme asiakkaallemme Kotikatu Oy:lle

KIINTEISTÖNHOITAJIA

Pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtehtävät sisältävät niin sisätöitä kuin myös pienimuotoisia ulkotöitäkin. Sisätöihin kuuluvat mm. lamppujen vaihdot, pienkorjaukset, sekä osassa kohteita teknisemmät huolto- ja korjaustehtävät. Ulkotöitä ovat esimerkiksi pihojen ja alueiden pito siistinä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä; edellytämme kuitenkin joustavuutta työntekijöitä esim. liputusten kanssa.

Toivomme hakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme kuitenkin enemmän oikeaa asennetta ja oppimishalua.

Kohteita on eripuolilla pääkaupunkiseutua. Työtehtävät vaihtelevat hieman kohteesta riippuen. Kerrothan meille hakemusta jättäessäsi tarkasti minkälaisia kiinteistöhuollon tehtäviä olet aiemmin tehnyt ja missä päin pääkaupunkiseutua haluaisit työskennellä.


Edellytämme sinulta

Hieman aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä.
Suomen kielen taitoa
B-ajokorttia
Erinomaista asennetta ja omatoimista työskentelyä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää taitojasi kiinteistöhuollon eri työtehtävissä.


Arvostamme

Kokemusta teknisestä kiinteistönhuollosta.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Olet kiinteistöhuollon raudanluja ammattilainen tai vastikään valmistunut ja hieman kokemusta jo kerryttänyt? Hae tehtävään, ja liitä hakemukseesi CV, josta käy ilmi aiempi työhistoriasi.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi