(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNHOITAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDUN HOTELLEIHIN
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme osaavia

KIINTEISTÖNHOITAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDUN HOTELLEIHIN

Kiinteistönhoitajana toimit osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme ja työkohteinasi ovat pääkaupunkiseudun hotelli kiinteistöt. Pääset tekemään työtä kansainvälisessä ympäristössä asiakkaiden välittömässä läheisyydessä.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat hotellikohteiden toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Toivomme, että ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Otteesi työntekoon on jämäkkä, aikaansaava ja tunnollinen. Olet myös valmis osallistumaan päivystykseen.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn suuren konsernin työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!