(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Meiltä saat työkalut onnistua ja päivittäiseksi tueksesi inspiroivan työyhteisön!

Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJIA pääkaupunkiseudulle

Haemme nyt kiinteistönhoitajia vaihteleviin kiinteistöhuollon tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu asiakkuuksissamme kiinteistöhuollon tehtävät aina sisä- ja ulkoalueiden hoitamisesta kunnossapitotöihin. Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä myös valmiutta tehdä päivystystyötä. Työtä tehdään pääasiallisesti arkipäivisin klo 7-15.30. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme tehtävään valitulta henkilöltä reipasta, luotettavaa ja joustavaa työotetta. Kiinteistöhuoltoalan perustutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneajotaitoa, ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Kiinteistönhoitajan työ on ISS:llä monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista. Viihdyt tehtävässä mikäli sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä olet asiakaspalveluhenkinen. 

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -