(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Meiltä saat työkalut onnistua ja päivittäiseksi tueksesi inspiroivan työyhteisön!

Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJIA pääkaupunkiseudulle

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Haemme nyt kiinteistönhoitajia vaihteleviin kiinteistöhuollon tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu asiakkuuksissamme kiinteistöhuollon tehtävät aina sisä- ja ulkoalueiden hoitamisesta kunnossapitotöihin. Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä myös valmiutta tehdä lumi- ja päivystystyötä. Työtä tehdään pääasiallisesti arkipäivisin klo 7-15.30. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme tehtävään valitulta henkilöltä reipasta, luotettavaa ja joustavaa työotetta. Kiinteistöhuoltoalan perustutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneajotaitoa, ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Kiinteistönhoitajan työ on ISS:llä monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista. Viihdyt tehtävässä mikäli sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä olet asiakaspalveluhenkinen. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.3.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -