(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Asiakaskuntamme kasvaa, ja toimintamme laajenee voimakkaasti pääkaupunkiseudulla. Olemme tästä kasvusta innoissamme. Tarvitsemme nyt uusia kiinteistöhuollon ammattilaisia joukkoomme. Tule osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöämme!

Haemme itsenäiseen työhön soveltuvia kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Pääset vaikuttamaan oman työpäiväsi sisältöön ja saat käyttöösi upouuden ajoneuvokaluston, jonka parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta. 

Coor vastaa vaativien asuin- ja liikekiinteistöjen ylläpidosta ja teknisistä huolloista. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työnkuvaasi voi sisältyä niin kiinteistön teknisten laitteiden toiminnan tarkkailua, huolto- ja korjaustöitä kuin ulkoalueiden hoitoakin.

Odotamme sinulta kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkintoa tai vaihtoehtoisesti yli viiden vuoden kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kouluttautua oman työsi ohessa. Saat uuden ajoneuvokaluston lisäksi käyttöösi myös henkilökohtaisen työsähköpostin, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti missä tahansa liikutkin. 

Sitoudumme tekemään työmme laadukkaasti ja sujuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi on tärkeää, että olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, joka vaatii itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Jukka-Pekka Falenius, jukka-pekka.falenius@coor.com. 

Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.