(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia Lohjalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJIA Lohjalle!


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ulkoalueiden siivouksista viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Työtä tehdään kerrallaan 7,5h/pvä klo 06:00-14:00 välillä. Työajat tarkentuvat haun edetessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopii erinomaisesti lisätyötä etsivälle, esimerkiksi opiskelijalle!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten aikaisempaa työkokemusta enemmän, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta! Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Työssäsi tarvitset myös B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.01.2021. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -