(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia Lohjalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Kiinteistöalalla on motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivia
 
KIINTEISTÖNHOITAJIA

 

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Lohjalle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon ulkotöissä ja hoidat mm. liputuksia, käsilumitöitä, lehdennostoja ja roskien keräämistä piha-alueilta. Tehtävässä on tarjolla vaihtelevia työvuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. 

 

Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Ulkona työskentely ja fyysinen työ ovat sinun juttusi. Paikallistuntemus on plussaa ja B- ajokortti välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. 
 
Isona yrityksenä tarjoamme hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin haluamaasi suuntaan.  Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 30.8. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä – älä siis suinkaan aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Jarno Hämäläinen (puh. 050 385 7064) antaa sinulle lisätietoja tehtävästä arkisin klo 12-14.