Kiinteistönhoitajia Lahteen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme innokkaita
 
KIINTEISTÖNHOITAJIA LAHTEEN

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Lahden alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä asuinkiinteistöissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välillä, mutta työ sisältää myös päivystystä sekä satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat loppuvuodesta.

 

Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Tehtävät edellyttävät Kiinteistönhuollon ammattitutkintoa ja B-ajokortin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Toivomme tehtävään palkattavalta henkilöltä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Eduksi katsomme koneella ajamisen taidon ja aikaisemman kokemuksen kiinteistönhoidon tehtävistä. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Panostamme koulutuksiin ja kannustame tutkintojen suorittamiseen. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään 5.11.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja antaa Raimo Tuominen osoitteesta raimo.tuominen@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota vastaan työhakemuksia sähköpostin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526072
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lahti