(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme Lahdessa etsii nyt joukkoonsa kolmea

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 13.7. alkaen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Lahden alueella. Työ sisältää monipuolisesti sekä sisä- että ulkotöitä, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan nurmikonleikkuusta lumen kolaamiseen. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävään kuuluu myös päivystys. Päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistönhoitajan ammattitutkinto ja kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset hieman teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset myös koneajotaitoa ja B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat arkisin lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päällikkö Joni Heikkiseltä, +358503851595.