Kiinteistönhoitajia kesätöihin pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme kesäkaudelle kesätyöntekijöitä kiinteistönhuollon monipuolisiin työtehtäviin. Kesätyöpaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpäivä aloitetaan useimmiten varikolla Vantaan Vaaralassa. Työsuhteet ovat kokoaikaisia (37,5 h/viikko) ja työaika pääsääntöisesti arkisin kello 6-14 tai 7-15. 

Kiinteistöhoitajana huolehdit esimerkiksi kiinteistöjen laitteista, sisätilojen rakenteista sekä ulko- ja viheralueiden siisteydestä. Ulkoaluetyöt ovat esimerkiksi nurmenleikkuuta, pensaiden leikkausta, rikkaruohojen kitkentää ja pihojen siivousta. Tehtävät sisätiloissa ovat pienimuotoisia korjaus- ja asennustöitä.

Sitoudumme tekemään työmme laadukkaasti ja sujuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi on tärkeää, että olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia ja 18 vuoden ikä. Eduksesi katsomme kiinteistöalan, LVI, sähkö- tai viheralan opinnot tai tutkinnon ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. 

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1112953
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa