Kiinteistönhoitajia ja ulkoaluetyöntekijä Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJIA ja ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ vaativaan asiakaskohteeseemme Helsingin keskustaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Hakijalta edellytetään alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä.  


Ulkoalueenhoitajan tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa, kuten käsilumitöitä ja hiekoituksia, sekä muita avustavia tehtäviä. Edellytämme myös koneajotaitoa. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto sekä rivakka ote työhön.


Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työajat sijoittuvat molemmissa tehtävissä klo 6-16 välille. Ulkotyö sisältää ilta- ja viikonlopputöitä tarvittaessa, esimerkiksi lumityöaikaan. Molemmat työtehtävät sisältävät myös päivystystystä erikseen sovittavina ajankohtina. Tehtävien huolellinen hoitaminen edellyttää hyvän asenteen lisäksi teknistä osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oman auton käyttömahdollisuutta. Molemmat työtehtävät edellyttävät nuhteetonta taustaa.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135520
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki