(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia hotelleihin pääkaupunkiseudulle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme

Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJIA HOTELLEIHIN

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat hotellikohteiden toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava, sekä viihdyt hektisessä ympäristössä. Olet valmis osallistumaan päivystykseen, jolloin töitä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulla on kiinteistöalan soveltuva koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!