Kiinteistönhoitajia Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme nyt reippaalla työotteella varustettuja KIINTEISTÖNHOITAJIA Helsinkiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin.


Työnkuvaasi kuuluvat niin asuin- kuin liiketilojen monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät. Työ sisältää sisätöiden lisäksi ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa. Työaika on pääsääntöisesti päivisin, mutta esim. lumi tai muiden yllättävien tilanteiden takia toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen työsuhde.


Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa, reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta. Tehtävään valitulla henkilöllä on kiinteistöhuollon työkokemusta vähintään 3 vuotta, kiinteistöhuoltoalan perus- tai ammattitutkinto suoritettuna, huoltokirjojen käyttökokemusta ja erinomaista koneajotaitoa (Wille ja Bucher imulakaisukone). Näiden lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää B-ajokorttia, suoritettua paloilmoittimen hoitajan koulutusta, työturvallisuus- sekä tulityökorttia. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaa tekemään koneajotesti, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteelle.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 27.9.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot