(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Meillä on nyt hakusessa ammattilaistiimiimme Helsinkiin

 

KAKSI KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisiin asiakaskohteisiin. Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteesta riippuen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sisätöitä ja/tai ulkoalueiden kokonaishoito kauden mukaisesti, sisältäen mm. lumityöt, hiekoitukset, kukkien istutukset, puiden ja nurmikon hoidon sekä lehtien noston. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välillä, mutta toivomme tiukan paikan tullen valmiutta myös ilta- ja viikonloppuhommiin. Myös päivystysrinkiin pääseminen on mahdollista.

 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti tarvitaan. Kokemus vihertöistä on valttia etenkin toisessa pestissä. Toivomme sinulta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, täsmällisyyttä – näistä asioista kiinteistönhoidossa on pohjimmiltaan kysymys. Arvostamme moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta, sekä oma-aloitteisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Asiakaskohteiden luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytetään suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä, voimassaolevaa passia sekä vähintään auttavaa englannin kielen taitoa.

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Urapolkuja meillä on moneen eri lähtöön ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Työnteossa sinulla on tukena kunnon työvälineet ja –kalusto sekä viimeistä huutoa oleva toiminnanohjausjärjestelmä.

 

Mikäli vaihteleva kiinteistöhoidon työ mielenkiintoisissa kohteissa kiinnostelee, lähetäpä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Petri Puroharju (petri.puroharju@lassila-tikanoja.fi) vastaa mielellään sähköpostitse kysymyksiisi 11.-15.3. välisenä aikana ja Palvelumestari Mika Olin (mika.olin@lassila-tikanoja.fi) 15.-31.3. Huomaathan, että otamme hakemukset vastaan vain nettisivujemme kautta.