(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJIA vaativaan asiakaskohteeseemme Helsingin kantakaupunkiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Hakijalta edellytetään alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä.  

Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työajat sijoittuvat klo 6-16 välille. Työtehtävät sisältävät myös päivystystystä erikseen sovittavina ajankohtina. Tehtävän huolellinen hoitaminen edellyttää hyvän asenteen lisäksi teknistä osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


 


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.9.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -