Kiinteistönhoitajia asuin- ja liikekiinteistökohteisiin, PK-seutu
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/tarinat/

Oletko kiinteistöhuollon ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä tiukankin paikan tullen unohtamatta asiakaslähtöistä työskentelytapaa?

Etsimme nyt PK-seudun kiinteistöhuollon tiimiimme uusia KIINTEISTÖNHOITAJIA!


Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat asiakasyritystemme kiinteistöjen monipuolisista huoltotehtävistä. Kohteiden joukossa on niin vaihtelevia liike- kuin asuinkiinteistöjä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Etsimämme kiinteistöalan ammattilainen ymmärtää asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja jämäkkää työotetta, ja langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä ympäristössä.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa useamman vuoden ajalta. Etsimämme osaaja taitaa nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät. Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti. Tehtävänkuva edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista ja hyviä IT-taitoja. Päivystysvalmius ei ole tehtävissä edellytys, mutta luetaan hakijan eduksi.


Työsuhde

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien hakijoiden löydyttyä ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työaika tehtävissä on 37,5h viikossa ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme?

Osana kiinteistöhuollon tiimiämme saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen tukemaan päivittäisessä työssäsi menestymistä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465684
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa