(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia asuin- ja liikekiinteistöihin
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme

Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJIA ASUIN- JA LIIKEKIINTEISTÖIHIN

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme.

Itsenäisessä ja vastuullisessa työssä vastaat omalta osaltasi asiakkaidemme asuin- tai liikekiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava sekä olet valmis osallistumaan päivystykseen. Päivystysvuorollasi olet valmis työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulla on kiinteistöalan soveltuva koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, vähintään B-ajokortin ollessa työssä välttämätön sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi koulutusten kautta.

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme.

Hae, työllisty ja opi samalla alan salat, tämä on sinun mahdollisuutesi.