(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja/ulkoaluetyöntekijä Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Oletko kiinteistöhuollon jämpti osaaja? Etsitkö vaihtelevia työpäiviä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön? Etsimme nyt Tampereelle
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA /ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
 
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin 7-15.
 
Entä mitä työpäiviisi kuuluu
 
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet kiinteistöhuollon ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt. Suomen luonnostakin pääset nauttimaan, sillä töihisi kuuluu myös ulkoalueiden kunnossapitotöitä. Työhösi sisältyy myös päivystystä.
 
Mitä sinulta odotetaan
 
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo ainakin kaksi vuotta ja sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto. Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa ja sähköisten huoltokirjojen käytöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti on edellytys tehtävään valittavalla henkilöllä. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa. 
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 25.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse 5. - 17.8. rekrytointikoordinaattori Maiju Teinilä maiju.teinila@coor.com  ja 19.8. eteenpäin arkisin palvelupäällikkö Kari Karlsson 9-15 p. 040-3014051.