(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja/ulkoaluetyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Oletko ulkotöissä viihtyvä kiinteistönhoidon ammattilainen? Etsitkö vaihtelevia työpäiviä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön? Haemme nyt pääkaupunkiseudulle
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA /ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
 
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin 6-14.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
 
Entä mitä työpäiviisi kuuluu
 
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet tehnyt kiinteistönhoidon ulkotöitä ennenkin. Tässä pestissä vastaat yhden asiakkaan ulkoalueiden kunnossapidosta ja siisteydestä kunkin vuodenajan ja vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti.  Asiakkaalla on useita toimipisteitä ympäri pääkaupunkiseutua.
 
Mitä sinulta odotetaan
 
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo muutaman vuoden ajan. Eduksesi katsomme alan tutkinnon mutta kokemus voi tässä hommassa korvata koulutuksen. Ammattitaitosi kautta osaat priorisoida tehtäviä ja suunnitella työpäiviäsi. Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa. Sinulla on hyvä koneajotaito, B-ajokortti sekä Työturvallisuuskortti. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 18.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos siis innostuit tehtävästä, haekin paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.