Kiinteistönhoitaja/Koneenkuljettaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA/KONEENKULJETTAJAA asiakaskohteisiimme Kajaaniin!

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia kiinteistönhoidon ulkotöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme Kajaanin alueella.  Työ voi sisältää myös kiinteistönhoidon sisätöitä. Tehtävä on osa-aikainen, tarvittaessa töihin kutsuttava ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 6:00-15:30 välille. Lisäksi työ voi sisältää satunnaisia päivystysvuoroja viikonloppuisin, esimerkiksi lumitilanteesta riippuen. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 1.7.2022 asti, mutta jatko tämän jälkeen voi olla mahdollinen.

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva kiinteistönhuollon tuleva ammattilainen, tai alan konkari, jolla on useamman vuoden tausta erilaisista kiinteistönhoidon tehtävistä. Suoritetun työturvallisuuskortin ja muut kiinteistöhuollon pätevyydet luemme eduksesi. Toivomme sinulta kokemusta koneenkuljettamisesta, jonka lisäksi sinulla tulisi olla hyvä peruskunto, sillä työ on fyysistä. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen, ja sinulla onkin hyvät vuorovaikutustaidot. Työtä tehdään useammassa asiakaskohteessamme, joten ajokortti on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.10.2021.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot