(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja/Kohdevastaava Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Helsinkiin

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA / KOHDEVASTAAVAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä isossa liikekiinteistössä Helsingissä. Työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöissä ja toimit kohdevastaavana. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Työssä on mahdollista päästä myös päivystämään, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuun puolessa välissä.

 

Ketä etsimme? Olet kehäkettu, eli sinulta löytyy kiinteistöhuollon koulutus ja kokemusta liikekiinteistöistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta kiinteistöhuollon työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, Asiakasryhmän päällikkö Tiina Andelin, tiina.andelin(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.