(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolaan
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Vahvistamme Kouvolan yksikköämme


Haemme ammattitaitoista, energistä ja oma-aloitteista


KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolaan


Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaamme kiinteistön toimivuudesta ja kohteen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Sinulla on kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto sekä työn kautta hankittua ammattipätevyyttä. 

Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi ja ajokortti on työssä välttämätön, edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 – 15.00 palveluesimies Marko Loponen puh. +358 44 765 7119 marko.loponen@rtkpalvelu.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 2.8.2020.