Kiinteistönhoitaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Hei sinä kiinteistöhuollon ammattilainen!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja sosiaalista kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Pohjois-Espooseen. 

Työtehtävät:

Tehtäviisi tulee kuulumaan n. 3000 neliömetrin kiinteistön kiinteistönhoitotyöt sis. LVIS-järjestelmät (Vesi- ja viemäri HSY, lämmitys maalämpöjärjestelmät 2019). Ulkoalueen kunnossapito kattaen lumityöt, puutarhan hoito ja yleinen siisteys, tähän asiakkaalta löytyvät omat koneet ja välineet. Lisäksi tulet järjestelemään kokous- ja yleistiloja asiakastapahtumia varten ja myös osallistumaan näihin. Kontollasi tulee olemaan myös sähkösaunojen lämmitys ja siivous. 

Hakija:

Ideaali hakija on ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen henkilö, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hakijan tulisi olla työskennellyt vastaavissa tehtävissä aiemmin jo useamman vuoden ajan. Toivomme hakijalta myös kokemusta kiinteistönkunnostustöistä, kuten maalauksista ja erilaisista timpurin töistä. Oman auton käyttö on välttämätöntä työtehtävässä. 

Tarjoamme sinulle:

Saat käyttöösi hyvät työvälineet loistavissa työolosuhteissa. Asiakkaamme tarjoaa työpaikka ruokailun sekä kokopäivätoimisen työn. Lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Haastattelut aloitetaan etänä videon välityksella jo hakuajalla, joten toimi pian. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Päivi Seitz

paivi.seitz@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551923
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa