Kiinteistönhoitaja
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme-tekemisen meininki. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900:n Kotikatulaisen voimin.

Oletko reipas, ahkera ja toimeentarttuva henkilö töitä vailla? Kiinnostaisiko vakituinen työsuhde vakaavaraisessa yrityksessä? Mahtava juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Kotikatu Oy:lle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

KONALAN ja MUNKKINIEMEN alueelle

Huolehdit asiakaskiinteistöjen ulkoalueista vuodenaikojen mukaan: kesällä tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu, syksyllä lehdennosto, talvella lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös muita kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä sekä kiinteistöjen korjausta ja huoltoa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15 välillä, mutta olet valmis tarvittaessa myös aikaisiin aamu-, ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä työkoneiden aikaisempaa ajokokemusta mm. auraamista, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, tärkeintä kuitenkin on asenne ja halua oppia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Kotikadun henkilöstöedut. Saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat ja mukavan esihenkilön. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi ja halutessasi voit suorittaa vaikkapa kiinteistönhoitajan tutkinnon työsi ohella, oppisopimuksella. Palkkaus on sopimuksen mukainen aiemmasta osaamisestasi riippuen, palkkatoiveet otetaan vastaan. Lisät ja työsuhteen muut ehdot ovat kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset.

Kiinnostuitko? 

Jos nappasi, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten älä suotta odottele. Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205 arkisin klo 9-16 välillä. Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Kotikatu Oy:n kumppanina ja työllistyt suoraan Kotikatu Oy:n omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot