Kiinteistönhoitaja
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme-tekemisen meininki. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900:n Kotikatulaisen voimin.

Oletko reipas, ahkera ja toimeentarttuva henkilö töitä vailla? Kiinnostaisiko vakituinen työsuhde vakaavaraisessa yrityksessä? Mahtava juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Kotikatu Oy:lle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen, Helsingin keskustaan/Eiraan.

Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7-15, mutta tilanteen tullessa päälle, olet valmis joustamaan.


Työnkuvaasi
kuuluvat asiakaskiinteistöjen ulkoalueiden huolehtiminen vuodenaikojen mukaan: kesällä tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu, syksyllä lehdennosto, talvella lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös muita kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä sekä kiinteistöjen korjausta ja huoltoa.

Odotamme sinulta:

Työ on itsenäistä, joten toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen työote. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, hyvää suomen kielen taitoa, asennetta ja kiinteistöhoitokoneiden ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Kotikadun henkilöstöedut. Saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat ja mukavan esihenkilön. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi ja halutessasi voit suorittaa vaikkapa kiinteistönhoitajan tutkinnon työsi ohella, oppisopimuksella. 
Palkkaus on sopimuksen mukainen aiemmasta osaamisestasi riippuen, palkkatoiveet otetaan vastaan. Lisät ja työsuhteen muut ehdot ovat kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset.

Kiinnostuitko? 

Jos nappasi, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten älä suotta odottele. Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 7798893 arkisin klo 9-16 välillä. Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Kotikatu Oy:n kumppanina ja työllistyt suoraan Kotikatu Oy:n omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot