Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme motivoitunutta KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme VANTAALLE!


Tehtävässäsi vastaat liike, - ja asuin kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotehtävistä niin sisätiloissa kuin ulkona. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 07 – 16 välille, mutta lumitöitä tehdään sään mukaa joten muutkin työajat ovat mahdollisia. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.


Toivomme että sinulle olisi aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Alan koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta lumen aurauksesta tai halukkuutta oppia lumen aurausta. Sähköisten huoltokirjojen käyttö kuuluu päivittäiseen työnkuvaasi, joten on eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta niiden käytöstä (Haahtela ja BEM). Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englanninkielen taitoa. B-ajokortti on edellytys työn hoitamiseen ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkua.


Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sanomattakin selvää. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Olet oma-aloitteinen ja joustava, työskentelet luontevasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Turvallisuus on tapamme tehdä töitä. Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Tuemme myös eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä ja mahdollistamme yksilöllisten urapolkujen kehittymistä talon sisällä. Käy tutustumassa esimerkiksi talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa! 


Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2021.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot