Kiinteistönhoitaja
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Kiinteistöpalvelu Helläkoski on vuodesta 2009 lähtien toiminut kiinteistöhuoltoalan yritys Helsingissä. 
Toimintaa on Itä-Helsingin alueella ja suurin osa kohteista on Viikin, Herttoniemen, Oulunkylän ja Malmin ympäristössä. Tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöistä ja laadukasta kiinteistöhuoltoa. Toimintaperiaatteisiin kuuluu hyvä asiakaspalvelu ja laadukas työn jälki.

Etsimme nyt asiakkaallemme Kiinteistöpalvelu Helläkoskelle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

huoltotehtäviin Helsingin Viikkiin.

Tarjoamme sinulle aluksi Go Onin kautta vuokratyösuhteen ja tämän jälkeen mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme omaan organisaatioon. Työskentely tapahtuu pääasiassa arkisin klo 8.00-16.00 välillä. 

Tehtäviisi kuuluu erilaiset kiinteistönhuollon tehtävät, kuten kerros- ja rivitalojen huoltotyöt, liputukset ja lumityöt.

Odotamme sinulta suomen kielen taitoa ja aikaisempaa alan kokemusta tai koulutusta, tärkeintä kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen asenne ja aito kiinnostus toimia alan tehtävissä. Uusi työntekijä perehdytetään tehtävään. 

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497930
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki