Kiinteistönhoitaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko jo aiempaa kokemusta kerryttänyt kiinteistöalan ammattilainen? Haluatko olla mukana luomassa viihtyvyyttä ja toimivuutta pääkaupunkiseudun kiinteistöihin?

Etsimme nyt osaavia KIINTEISTÖNHOITAJIA asiakkaillemme määräaikaiseen sekä keikkapohjaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työaika on arkisin klo 7 - 16 välillä, mutta olet tarvittaessa valmis myös päivystykseen esimerkiksi lumisateiden mukaan. Kohteina on pääsääntöisesti liikekiinteistöt pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti Vantaan ja Espoon alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta alalta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia.

katsomme eduksi jos vesikalusteiden tiivisteiden vaihto on sinulle tuttua, samoin kuin patteritermosaattien säädöt sekä lämmönjako- ja iv-laitteet. Sinulla on palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiantuntevan tiimin ja esimiehen tukemana. Työsuhde solmitaan alkuun Personalhusetin kanssa määräajaksi tai voit toimia keikkaluontoisesti tarvittaessa..

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Milla Vettenranta, milla.vettenranta@personalhuset.fi, p. 050 411 7688. Toimi pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja paikat täytetään mahdollisimman pian.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot