Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021

Etsimme nyt ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJIA tiimiimme Lahteen.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista kiinteistönhuollon työtehtävistä eri asiakaskohteissamme. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen. 


Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää alan ammatillista koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä usean vuoden ajalta. Tarvitset työssä myös koneiden ajotaitoa. Katsomme eduksesi osaamisen erilaisista huoltojärjestelmistä ja kiinteistöautomaatiosta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot, B- ajokortti, oman auton käyttö mahdollisuus ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 3.10.2021. Hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana. 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot