Kiinteistönhoitaja
Hakunilan huolto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Yli 50 vuotta kokemusta, yli 60 osaavaa työntekijää ja lähes 200 kohdetta Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa. Näistä luvuista koostuu kasvava ja kehittyvä Hakunilan Huolto Oy, joka perustettiin vuonna 1969. Yrityksen laajennettua toimintaansa koko pääkaupunkiseudun alueelle, otettiin käyttöön markkinointinimi - Asuma Palvelut. Palvelemme uudella ilmeellä ja tarjoamme asiakkaillemme ajantasaisia kiinteistönhuolto-, siivous- ja isännöintipalveluja sekä teknisiä asiantuntijapalveluja. Asunto-osakeyhtiöiden lisäksi kohteisiimme kuuluu muun muassa toimitila- ja pysäköintikiinteistöjä.

Nyt etsimme Asuma Huoltoon kahta ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä Helsingissä.
Toivomme,että olet asenteeltasi positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä työotteeltasi ripeä.
Palkkaus työssä on reilu sekä osaamiseen perustuva. Asuma Huollossa työntekijöiden viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toiminnan kulmakiviä. Työntekijöillä ovat käytössä laajennettu työterveyshuolto, virikesetelit sekä mahdollisuus 10 hierontakertaan/vuosi.Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelun laadussa.

Kiinteistönhoitajan töihin sisältyvät mm. seuraavat tehtävät:

-sähkövikojen paikantaminen (ei vaadi sähkömiehen tutkintoa)
-asuntokohtaiset korjaukset
-ulkotyöt esim lumitöihin osallistuminen talvisin
-lämmönjakojärjestelmän huolto/ valvonta
-vastuunjakotaulukon mukaisten tehtävien suorittaminen
-käyttövesijärjestelmän huolto/ valvonta

Valittavalta henkilöltä odotamme:

-viiden vuoden kokemusta vastaavista kiinteistönhoitajan tehtävistä tai Kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa
-B- ajokorttia. paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkivyyttä
-omatoimisuutta ja ripeyttä sekä vastuullista tehtävien hoitoa
-pihakoneiden ajotaitoa
-hyviä tietoteknisiä taitoja, käytössä ovat sähköiset huoltokirjat
-sekä suomen että englannin kielen hyvää taitoa
-kiinteistöautomaatiojärjestelmien tuntemista

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00. Työt alkavat heinä-elokuun aikana/ sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Haastattelemme sopivimmat työntekijät heti tarpeemme mukaan. Paikat täytetään sitä mukaa kun löydämme sopivimmat tekijät, joten hae tehtävää pikaisesti, liitä mukaan CV, ja kerro hakemustekstissä aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuprosessia Adeccolla hoitaa Ville Löfman, ville.lofman@adecco.fi. Älä anna tilaisuuden lipua ohi. Hakuilmoitus on auki 6.7.2021 asti. Muista laittaa hakemukseen mukaan myös palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot