Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJIA MIKKELIIN!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottavat mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kiinteistönhuollon sisähoitotehtävät. Etsimme oma-aloitteisia ja osaavia, reippaita tekijöitä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin, mutta tehtävään sisältyy myös viikonlopputyötä päivystysluontoisesti vuoroviikottain. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen. Työtä tehdään klo 06:00-16:00 välillä.


Katsomme eduksi muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitajan ammatti- tai perustutkinto on eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevia IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia. Eduksi katsomme myös työturvallisuus- ja tulityökortit.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavaramme, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy 23.5.2021. Työ alkaa 1.7.2021.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot