Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä? Haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Haemme motivoitunutta KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon


Työssäsi huolehdit erilaisten kiinteistöjen kunnossapito, - ja huoltotehtävistä niin sisätiloissa kuin ulkonakin Kuopion alueella. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä mutta päivystysvuorossa muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tässä tehtävässä menestyäksesi sinun tulee ymmärtää laadukkaan työn merkitys asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi löytyy oma-aloitteisuutta, joustavuutta, oman työn organisointikykyä sekä hyvää tilannetajua. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Katsomme eduksi alan ammattitutkinnon, aiemman työkokemuksen kiinteistönhoidosta sekä Haahtela ja BEM huoltokirja osaamisen. Työssäsi tarvitset B-ajokortin sekä ajantasaiset ATK-taidot.


Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2021.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot