Kiinteistönhoitaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Olethan valmis ottamaan vastuullesi asiakkaamme asiakkaiden asuinkiinteistöt. Työssä tarvitset nopeaa reagointikykyä vaihtelevien tehtävien parissa, sekä palvelualttiutta asiakkaiden kanssa. Olethan luonteeltasi reipas ja motivoitunut työntekoon. Eduksesi katsomme kiinteistöhoitajan perustutkinnon ja erityisesti työkokemuksen kiinteistöhoitoalalta.Koulutus ei ole pakollinen, jos sinulla on pidemmän työuran ajalta tarvittavat tietotaidot hallussa alalta. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvat asiakaspalvelutaidot, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä, joten sinun on oltava oma-aloitteinen ja kuitenkin niin rohkea, että tilanteen vaatiessa pyydät apua, että työt saadaan hoidettua. Työ edellyttää B- ajokorttia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen p. 050 476 6545 arkisin klo 12-13 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot