(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Leppävaaran alueella.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut-liikelaitos, palvelutuotanto

Työaika: 38 h 15 min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia ja auto käytössäsi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, että tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta sekä positiivisuutta että oma-aloitteisutta, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytönosaamista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. euroa