(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme innokasta
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä asuinkiinteistöissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15, mutta työ sisältää päivystystä sekä satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työn aloituspäivämäärä on sovittavissa tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

 

Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Kiinteistöhuollon työkokemus ja koulutus ovat toki eduksi, mutta nohevan ja motivoituneen tekijän perehdytämme mielellämme kiinteistöhuollon hommiin vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Heikki Sutinen (puh. 050 431 6701) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16.