(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme Hämeenlinnan yksikköömme huipputiimin jäseneksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen! Asiakaskohteet ovat pääosin liike-, teollisuus- ja asunkiinteistöjä, joten pääset työskentelemään monipuolisten kiinteistöjen parissa. Tehtäväsi on ratkoa kohdekiinteistöjen huoltotoimenpiteitä ja suorittaa pienimuotoisia korjaustöitä. Välillä vastaan tulee myös vaativampia teknisiä töitä tai korkealla tapahtuvia töitä. Vuodenaikojen mukaan ulkoalueen tehtävät vaihtelevat. Työajat sijoittuvat enimmäkseen arkipäiville, mutta kiinteistöhuoltomme palvellessa 24/7 olethan sitoutunut myös päivystämään säännöllisessä vuorossa.

 

Ketä etsimme? Työ on suurelta osin itsenäistä työtä, joten tarvitset vähintään vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hallitset alan perusasiat myös unissasi. Plussaa saat suoritetusta alan koulutuksesta. Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta ja pidät asiakkaamme tiedotettuina töiden yhteydessä. Käsittelet myös näppärästi kiinteistönhoitokoneita ja tarvittavaa tietotekniikkaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan, sekä vankan ammattilaisten verkoston. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme myös kiinteistönhoitajille monipuolisia uramahdollisuuksia tekniikan ja esimiestehtävien saralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi. Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja arkisin klo 9-15 asiakasryhmän päälliköltä Jari Antikaiselta, 0504750961.