(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt Jyväskylän ja Keski-Suomen tiimimme vahvistukseksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on työ, jossa vastuullasi on monipuolisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöitä Jyväskylän alueella. Asiakaskohteet ovat asuinkiinteistöjä ja töitä tehdään arkisin päivävuoroissa sekä tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.3.2022 saakka. 

 

Ketä etsimme? Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote asuinkiinteistöjen kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, -tekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus konetöistä kiinteistönhoitotraktorilla on iso plussa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat mielenkiintioisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti kiinteistönhoidon parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.2.2021 mennessä nettisivujemme kautta. Haastattelemme varteenotettavia ehdokkaita jo hakuaikana.