(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme nyt omatoimista ja reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA Itä-Uudellemaalle, Espoon Kivenlahteen, Lohjalle ja Vihtiin.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen avustavista kiinteistönhoitotehtävistä sekä sisällä että ulkona. Työ sisältää roskakierroksia, liputustehtäviä, talvisin lumitöitä sekä muita kiinteistöhoidon tehtäviä. Työskentelet pääsääntöisesti viikonloppuisin, aattoisin sekä arkipyhinä klo 6-15 välillä, mutta tarvittaessa ja sovitusti työvuoroja voi olla myös arkipäivinä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 4-8 h/pv. ja 8-16 h/vko.


Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajantasaisia IT-taitoja, suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.


Tarjoamme mukautuvan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja osaavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.1.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pekka Syrjälä, jonka tavoitat numerosta 040 518 3798.