(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020
Asiakkaamme Kivapiha Tuotteet Oy hakee KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.


Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu laaja-alaiset kiinteistöhuoltoon liittyvät työtehtävät niin sisätiloissa, kuin ulkonakin. Työtehtävät sisältävät myös koneajoa, ympäristöhoitokoneina palvelee Wille -merkkiset koneet.

Odotamme sinulta kykyä tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn. Olet asiakaspalveluhenkinen ja päätöksentekokykyinen. Lisäksi toivomme sinulta reipasta asennetta ja motivoitunutta työotetta, sillä tehtävään valitulla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet edetä yrityksen sisällä. Alan koulutus katsotaan eduksi sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito eikä englannin kielen käyttökään ole sinulle vierasta.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä mukavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työyhteisömme on rento ja innostava. Kanssamme pääset toteuttamaan asiakkaidemme unelmia. Toimipiste sijaitsee Mäntsälässä.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän kuukauden määräaikaisuudelle Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi