(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Tule mukaan tekemään kiertotaloutta käytännössä ja tule meille Turun alueelle

 

KIINTEISTÖNHOITAJAKSI

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työ, jossa vastuullasi on monipuolisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöitä Turun alueella. Asiakaskohteet painottuvat asuinkiinteistöihin. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

 

Ketä etsimme? Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote asuinkiinteistöjen kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, -tekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Lisäksi arvostamme rautaista asiakaspalveluasennetta, jonka lisäksi motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset lisäksi B-ajokortin.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä saat vakituisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sekä kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Kaupan päälle saat hyvän työporukan ja mukavan esimiehen!

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.12 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin sähköpostitse tuleva esimiehesi, asiakasryhmän päällikkö Pekka Axberg osoitteessa pekka.axberg@lassila-tikanoja.fi.