(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

KIINTEISTÖNHOITAJAA
    
Tehtäviin kuuluvat sairaala-alueen ulkoaluetyöt, pienet kalustesiirrot sekä moderniin jäteasemaan liittyvät korjaus ja huoltotyöt. Yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Samir Elhazzaz puh. 040 1447929 tai huoltomestari Matti Arike puh. 050 4276978. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 15.12.2020 mennessä https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/