(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Etsimme nyt reippaalla työotteella varustettua KIINTEISTÖNHOITAJAA. 


Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä vaativissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme Imatralla. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 04-15.30 välillä. Lisäksi osallistut päivystysrinkiin. 


Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa sekä omatoimista otetta työhön. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun soveltuvan alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä työturvallisuus- ja tulityökortit ja ensiapukoulutukset katsomme eduksi, kuten myös aikaisemman kokemuksen taloteknisestä kiinteistönhoidosta ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja. Työssä välttämättömiä on myös B-ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito. 

Arvostamme tietämystä ilmastointilaitteiden hoidosta ja vuosihuolloista sekä em. järjestelmien hyvää teknistä kokonaistuntemusta sekä suoritettua paloilmoittimen hoitajan koulutusta. 


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Aarni Arminen, puh. +358 50 4780 627. 


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet sekä mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Meillä saat ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen. ISS Palveluilla työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on tärkein voimavaramme ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi meillä. 


Hae tehtävään täyttämällä lomake oheisen linkin kautta 25.10.2020 mennessä. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -