(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA  Espooseen ja lähialueille. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Tehtävässä vastaat monipuolisista kiinteistönhuollon avustavista töistä kuten käsilumitöistä, roskalenkeistä ja vihertöistä. Töitä on tarpeen mukaan ja työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville, kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työ vaatiikin valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on innostunut asenne työntekoon, olet asiakaspalveluhenkinen, pidät fyysisestä työstä ja viihdyt ulkona säällä kuin säällä. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitset vaan asenne ratkaisee! Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Työkohteet ovat Espoossa ja sen lähikunnissa joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden välillä kulkua.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta! Hakuaika päättyy 22.10.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -